Beton is een prettige materiaalvorm om mee te werken. Dat geldt ook voor beton kunst. Het vormt namelijk een uitstekende basis voor een kunstwerk. Concreet Beton is gespecialiseerd in maatwerk beton en kan daarom betonnen elementen in iedere vorm produceren. Ideaal voor een kunstwerk van beton dat compleet op maat gemaakt dient te worden.

We maken van jouw idee graag werkelijk met betonnen elementen op maat.

concreet beton - beton kunst 1

Beton als kunstvorm

Kunstwerken komen er in alle soorten en maten. Daarmee vormt beton het perfecte materiaal om mee te werken. We maken de houten mallen namelijk helemaal naar wens waardoor iedere maat en vorm gemaakt kan worden. Inmiddels heeft Concreet Beton betonnen elementen mogen maken voor diverse prachtige kunstwerken. Hierbij overleggen we altijd nauwkeurig met onze opdrachtgever, zodat het eindresultaat volledig past bij de beoogde gelegenheid.

 

Unieke beton kunst

Betonnen elementen gelden als een goede basis voor een kunstwerk. Als kunstenaar ben je helemaal vrij om de creativiteit de vrije loop te laten vanwege het flexibele karakter van beton. Op basis van het ontwerp de kunstenaar kijken we samen om het balans en de mooie esthetiek naar voren te laten komen. Hierbij streven we altijd naar een prachtig product op maat met de juiste, gewenste uitstraling. We denken graag mee in de mogelijkheden om unieke natuurlijke beton kunst te maken.

Beton kunst van Concreet Beton

Als kunstenaar zoek je iets origineels dat past bij het beeld dat je voor ogen hebt. Wij maken graag de vertaalslag van jouw artistieke passie en visie naar een duurzaam, uniek en esthetisch product dat een sterk onderdeel vormt voor het kunstwerk. Zo hebben we diverse particuliere kunstenaars geholpen en hebben we opdrachten uitgevoerd voor bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en enkele Waterschappen. We zetten onze jarenlange ervaring graag in om een steentje bij te dragen aan mooie kunstprojecten. Lees hier meer over design beton.