Over

Schoonwerk beton: sterk, veilig en efficiënt

Waar uitstraling en sfeer belangrijk zijn, is het van groot belang dat de betonnen elementen bijdragen aan deze uitstraling. Daarom biedt Concreet Beton schoonwerk beton (ook wel: zichtbeton, schoonbeton of schoon beton) aan dat aan al uw eisen, wensen en voorwaarden voldoet. Concreet Beton ontwikkelt prefab beton elementen die sterk, duurzaam, veilig en efficiënt zijn.

Wat is schoonwerk- of sierbeton?

Schoonwerk beton is beton dat zichtbaar blijft in of buiten het pand. In tegenstelling tot vuilwerk beton, dat wordt gestukt of onzichtbaar in de bodem geplaatst, blijft sierbeton zichtbaar. Daarom is het van groot belang dat het beton voldoet aan hoge kwaliteitseisen en dat de bekisting met grote zorgvuldigheid gemaakt wordt. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. Een goede voorbereiding en nauwkeurige werkwijze zorgen voor een perfect resultaat dat compleet binnen uw project past. Kiest u voor betonnen trappen, betonnen balkons, dorpels en spekbanden of voor betonnen afdekkers voor muren, pilaren en schoorstenen?

Betonnen dorpels en spekbanden

Zoekt u betonnen dorpels en spekbanden? Wij verwerken deze in het metselwerk. Hierdoor zijn ze goed zichtbaar en daarmee erg bepalend voor het uiterlijk van het bouwwerk. Wij denken graag met u mee over de manier waarop we de juiste uitstraling kunnen creëren voor uw pand. Zo bieden we dorpels en spekbanden aan in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast hebben we talloze standaard bekistingen voor dorpels en spekbanden. Maar ook voor maatwerk-elementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over deze prefab beton oplossing!

Betonnen afdekkers

In de bouwwereld is de term ‘afdekkers’ een ruim begrip. Zo kan het gaan om betonnen muurafdekkers, betonnen penantafdekkers en betonnen schoorsteen afdekkers. Eén ding hebben deze afdekkers gemeen: ze zorgen voor een nette afwerking van metselwerk. Of voor bijvoorbeeld de schoorsteen, terwijl ze tegelijkertijd voorkomen dat er vocht doordringt in het onderliggende metselwerk. Bij Concreet Beton zijn al deze betonnen afdekelementen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Op deze manier creëert u altijd de juiste uitstraling voor uw bouwwerk. Daarnaast zijn de afdekkers verkrijgbaar met of zonder waterkering.

Betonnen balkon en galerijplaten

Een betonnen balkon voor uw huis, kantoor of gebouw? Wij zorgen ervoor dat het balkon van beton perfect aansluit binnen het project dat u voor ogen heeft. Betonnen balkons zijn stevig, robuust en betrouwbaar. Daarnaast is het belangrijk dat ze de juiste sfeer uitstralen en binnen het design van het betreffende gebouw past. Bent u op zoek naar een vrij hangend balkon of juist naar een betonnen balkon dat ondersteund wordt? Er zijn talloze opties in het type balkon dat u kunt afnemen. Zoekt u naar concreet advies over betonnen balkons en galerijplaten? Wij gaan graag met u in gesprek over dit sierbeton.