Over

Design beton: altijd ontwerp en ontwikkeling op maat

Bent u bezig met een speciaal project en zoekt u unieke betonnen elementen op maat? Concreet Beton ontwerpt en ontwikkelt prefab design beton oplossingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een betonnen tafelblad, betonnen keukenblad, betonnen bloembak of juist een kunstvoorwerp van beton? Wij werken al jarenlang met maatwerk design beton oplossingen. We zijn dan ook benieuwd naar uw ideeën, we houden namelijk wel van een uitdaging. We maken de mooiste betonnen kunstwerken en betonnen werken voor het interieur van een woning of pand.

Meer informatie

Sier- en designbeton

Er zijn ongekende mogelijkheden met sierbeton en designbeton. Kies bijvoorbeeld voor prachtige betonnen tuindecoraties zoals ornamenten en kunstvoorwerpen. We gaan graag met u om tafel om van uw plannen werkelijkheid te maken. Lees hier meer over beton kunst.

Wat is design beton?

Designbeton is een breed begrip. Het staat ook wel bekend als sierbeton. Wij verstaan onder design beton betonnen kunstwerken en betonnen werken voor het interieur. We maken nagenoeg alles speciaal op maat. Van een logo in beton tot een design buitenkeuken, tot aan een tafelblad, wasbak en keukenblad. Concreet Beton is ervaren in het werken met design- en sierbeton. Zo maken wij ook ornamenten en kunstobjecten voor in de tuin. Vertel ons uw ideeën, wij denken graag met u mee.

Terrazzo, beton uit kalksteen en marmer

Wij werken met terrazzo, dat is beton dat geslepen wordt uit kalksteen en marmer. Terrazzo vindt zijn oorsprong in Italië en is inmiddels ook in Nederland populair. Het werken met terrazzo kent eigenlijk geen grenzen. Terrazzo is daarnaast een duurzaam product en erg onderhoudsvriendelijk. Inmiddels heeft Concreet Beton terrazzoproducten in alle soorten en maten opgeleverd. Wij zetten onze expertise in het werken met terrazzo graag in om de mooiste betonnen producten te maken.

Betonnen bloembakken, tafelbladen en buitenkeuken

Eén ding hebben onze design beton werken met elkaar gemeen. We maken ze namelijk met het grootste vakmanschap en zorgvuldigheid. Het werken met designbeton is daarom vrijwel altijd maatwerk. Wilt u graag een betonnen bloembak, betonnen buitenkeuken of betonnen tafelblad? Vanuit uw idee denken wij graag met u mee om dit optimaal voor u uit te kunnen voeren. Lees hier meer over tuin inspiratie.