Prefab strokenfundering: snel en kostenefficiënt

Zoekt u een prefab strokenfundering om te gebruiken als basis voor uw nieuwe project? Een betonnen strokenfundering is uitermate geschikt voor licht belaste constructies. Denk hierbij aan een tuinhuis, veranda, serre of overkapping. Concreet Beton is gespecialiseerd in het ontwikkelen van prefab strokenfunderingen. De elementen worden in onze werkplaats gemaakt, vervolgens kunt u deze zelf of door een expert laten leggen. De funderingselementen van Concreet Beton zijn altijd voorzien van het CE-keurmerk. We werken met standaard prefab funderingsblokken, maar ontwikkelen uiteraard ook maatwerkoplossingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in geprefabriceerde funderingen? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.

Direct contact opnemen

Zelf uw prefab strokenfundering leggen

Een prefab strokenfundering of prefab funderingsblokken kunt u in iedere gewenste vorm laten maken en leggen. Naast strokenfunderingen ontwikkelt Concreet Beton prefab stelpoeren, prefab plaatfunderingen en unieke maatwerkoplossingen. De prefab elementen zelf vervoeren en leggen is uiteraard ook mogelijk. U heeft namelijk zelf geen bekisting nodig. Wij voorzien alle elementen van de benodigde constructieve berekeningen zodat het leggen van de funderingen minder tijd in beslag neemt. Neem de prefab funderingsblokken eenvoudig mee.

Neem contact op

Waarom een prefab strokenfundering?

Een geprefabriceerde strokenfundering is een uiterst snelle en kostenefficiënte oplossing. Concreet Beton ontwikkelt unieke prefab funderingsblokken die voor een strokenfundering worden gebruikt. Dit levert winst op in tijd en kosten. Zelf een bekisting timmeren is niet noodzakelijk, hetzelfde geldt voor het storten van beton en er is voor u geen wachttijd tot de elementen gedroogd zijn. Deze sterke en duurzame oplossing biedt een ideale fundering voor bijvoorbeeld tuinmuren, serres, tuinhuizen en gemetselde bloembakken. Hierbij zijn veranda’s en tuinkamers, gemetselde vijvers en vlonders andere voorbeelden.

Prefab stelpoer

Van plan om zelf een veranda, overkapping of andere constructie te plaatsen? Concreet Beton heeft een unieke prefab stelpoer ontwikkeld waardoor het plaatsen van fundering eenvoudiger en sneller gaat. Een prefab stelpoer maakt het funderen nauwkeuriger en veel efficiënter. Het kost minder manuren en minder materieel. Het gebruik van de prefab stelpoer is eenvoudig. Namelijk omdat u deze stelpoer ingraaft en op de juiste hoogte instelt. Uiteraard kijkt u hierbij naar de situatie en technische eisen.

Prefab plaatfundering

Kiest u niet voor een prefab strokenfundering maar juist voor een prefab plaatfundering? Deze plaatfundering biedt een geschikte fundering voor bijvoorbeeld een tuinhuis op schuur. Concreet Beton ontwikkelt prefab plaatfunderingen in allerlei maten met verschillende afmetingen en diktes. Deze plaatfundering plaatst u vervolgens op een wit zandbed, hierdoor is de plaat bestand tegen het opvriezen. Bouwt u een zware constructie op de plaat te bouwen? Dan kan de plaat bewapend worden.

Kies voor vuilwerk beton

Concreet Beton ontwikkelt al jaren diverse vuilwerk beton oplossingen. Naast prefab strokenfunderingen ontwikkelen wij ook betonnen infiltratieputtenbetonnen poeren en betonnen lateien. Bekijk de pagina’s en informeer naar de mogelijkheden.