Betonnen tafelbladen en betonnen keukenbladen

Betonnen tafelbladen en betonnen keukenbladen zijn stijlvolle oplossingen en complementeren uw interieur. Concreet Beton is gespecialiseerd in het ontwikkelen van betonnen elementen op maat. Helemaal afgestemd op uw wensen en eisen. Tafelbladen en keukenbladen van beton zijn een efficiënte, duurzame en stijlvolle oplossing. Beton is namelijk een uiterst duurzaam en sterk product. Daarnaast ziet het er ook nog erg tijdloos uit. Kiest u voor prefab beton tafelblad of keukenblad? Wij adviseren u graag.

Direct contact opnemen

Betonnen tafelbladen en keukenbladen

Een betonnen aanrechtblad past in nagenoeg iedere keuken, net als dat een tafelblad van beton ook in ieder interieur past. Het geeft een uiterst robuuste en strakke uitstraling. Perfect voor een winkel, zaak of ontvangstruimte waarmee u een echte eyecatcher in huis heeft. Beton is duurzaam en altijd recyclebaar. Betonnen designtafels gaan jaren mee en zijn tegen alle weersomstandigheden bestand. Het grote voordeel van werken met Concreet Beton is dat wij al jarenlang gespecialiseerd zijn in het werken met op maat gemaakte betonnen elementen. Voor iedere situatie een betonnen element.

Direct contact opnemen

Waarom betonnen tafelbladen of keukenbladen?

Betonnen objecten zoals keukenbladen of tafelbladen zijn uiterst sterk en robuust. Ze geven daarmee een stijlvolle en tijdloze indruk. Betonnen tafelbladen en keukenbladen zijn natuurlijke producten en ook compleet recyclebaar. De betonnen elementen worden altijd helemaal naar wens gemaakt, dit betekent dat u vrij bent in het kiezen van de vormen.

Wat kosten betonnen tafelbladen en keukenbladen?

Een betonnen tafelblad of betonnen keukenblad is altijd een maatwerkoplossing. De prijs van betonnen tafelbladen is afhankelijk van de afmetingen en maten van het ontwerp. We stemmen het ontwerp dan ook altijd compleet af op uw wensen en eisen. Zodoende krijgt u altijd een vrijblijvende offerte op maat. Hetzelfde geldt uiteraard voor betonnen keukenbladen, betonnen wasbakken en overige betonnen elementen.

Design beton in alle vormen en maten

Prefab betonnen elementen zijn er in alle soorten en maten. Concreet Beton heeft jarenlange ervaring en specialisatie in het ontwikkelen van betonnen objecten. Naast vuilwerk beton en schoonwerk beton, ontwikkelt Concreet ook design beton. Denk hierbij aan betonnen bloembakken en betonnen buitenkeukens. Bekijk onze website voor inspiratie en neem voor vragen uiteraard contact met ons op.