Betonnen bloembakken en plantenbakken

Betonnen bloembakken en plantenbakken zijn populair. De bloembakken zijn in iedere vorm te ontwikkelen en geven daardoor de flexibiliteit om helemaal op maat te maken. Zodat de betonnen bloembak perfect in het design van uw tuin past. Concreet Beton heeft jarenlange ervaring in maatwerk beton oplossingen. We gaan graag met u in gesprek om een unieke bloembak of plantenbak te ontwikkelen. Neem contact met ons op voor prefab betonnen bloembakken en plantenbakken.

Direct contact opnemen

Betonnen bloembakken: duurzaam en efficiënt

Een betonnen bloembak of plantenbak is een ontzettend duurzaam product. Beton kan namelijk gerecycled worden en dat verlengd de levensduur van het product. De bloembakken van beton zijn speciaal ontworpen voor buiten. Ze zijn namelijk bestand tegen het weer. Tegen harde windstoten, regenachtig weer en zelfs temperaturen tot -30°C. De hardheid van het beton zorgt ervoor dat de bloembakken niet omwaaien door een storm. Een bloembak van beton is uiterst onderhoudsvriendelijk. Betonnen bloembakken vormen hiermee een perfect alternatief voor bloembakken van marmer, graniet en steen.

Direct contact opnemen

Waarom een betonnen bloembakken?

Los van de duurzaamheid van het product zijn betonnen bloembakken helemaal op maat te maken. We produceren zelfs bloembakken tot 4 of 5 meter lengte. Elke gewenste maatvoering is mogelijk, vandaar dat u een betonnen bloembak prima in uw tuininterieur kunt verwerken. Combineer uw bloembakken van beton met uw betonnen buitenkeuken of betonnen designtafel. De bloembakken worden in onze werkplaats ontwikkelt, vervolgens worden deze eenvoudig geplaatst. De hardheid van het beton maakt van de bloembakken ook een ideale anti-ramkraak oplossing.

Wat kosten betonnen bloembakken?

Een bloembak of plantenbak van beton is in iedere afmeting te ontwikkelen. Vandaar dat er geen standaard prijs is voor een betonnen bloembak. We gaan altijd vrijblijvend met u in gesprek om uw wensen en eisen te bespreken. Hierop maken wij een offerte met gerichte prijsindicatie. Zo krijgt u altijd een scherpe prijs voor betonnen bloembakken en plantenbakken.

Opties in designbeton

Concreet Beton heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van design beton. Dit zijn nagenoeg altijd betonnen objecten op maat. Denk hierbij, naast betonnen bloembakken, ook aan betonnen buitenkeukens en tafelbladen. We geven u graag persoonlijk advies.