Betonnen afdekker: de versteviging van uw bouwconstructie

Een betonnen afdekker is in de bouwwereld een ruim begrip. Zo kan het gaan om een betonnen muurafdekker, betonnen penantafdekker en betonnen schoorsteen afdekker. Maar wat is de gemene deler? Een betonnen afdekker zorgt voor een nette afwerking van metselwerk en zorgt tegelijkertijd dat er geen vocht doordringt in het onderliggende metselwerk. Alle betonnen afdekelementen van Concreet Beton zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Op deze manier creëert u altijd de juiste uitstraling voor uw bouwwerk. Wilt u graag informatie of advies zodat de afdekkers passen bij uw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct contact opnemen

Betonnen afdekker voor muren, pilaren en schoorstenen

Bent u op zoek naar een duurzame, sterk en mooie oplossing voor het afdekken van uw bouwwerk? Een betonnen afdekker van Concreet Beton zal nooit gaan vervormen of vergaan. Daarnaast zijn de hoogwaardige kwaliteit afdekkers zijn ook bij nieuwe gebouwen weer te hergebruiken. Bent u op zoek naar een goede oplossing voor onderhoud van uw bestaande muren, pilaren en schoorsteen? Of zoekt u juist bescherming voor een nieuw gebouwde muur of metselwerk? Betonnen afdekplaten van Concreet Beton bieden een uitkomst. Kies met betonnen afdekkers voor een strakke uitstraling met een geweldige functionele werking.

Direct contact opnemen

Waarom een betonnen afdekker voor muren?

De functie van een betonnen muurafdekker is dat deze de onderliggende muur beschermen tegen weersomstandigheden. Gebruik daarom muurafdekkers voor het afdekken van bijvoorbeeld tuinmuren, kopgevels en borstweringen. Het vormt daarmee een belangrijk onderdeel van uw bouwconstructie. Een betonnen afdekker of betonnen afdekplaat is vanuit duurzaam beton gemaakt. Concreet Beton is gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame prefab beton oplossingen en elementen. Een flexibele oplossing met een lange levensduur en gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Beton is ontzettend sterk materiaal en bestaat uit natuurlijke grondstoffen die recyclebaar zijn.

Waarom een betonnen penantafdekker?

Een veelvoorkomende vorm van een betonnen afdekker is de betonnen penantafdekker. Veel mensen beschermen hun bouwconstructies namelijk met penantafdekkers. De betonnen penantafdekkers zijn namelijk duurzaam en milieuvriendelijk, maar daarnaast ook ontzettend sterk en flexibel. Bovendien biedt de strakke uitstraling een mooie stijlvolle blik in uw interieur. Penantafdekkers zijn in alle afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zijn deze afdekkers ook volledig op maat te maken en af te stemmen op uw project. Kies daarom voor de juiste bescherming voor uw bouwconstructies tegen regenwater.

Nog meer schoonwerk beton?

Naast betonnen muurafdekkers, penantafdekkers en schoorsteen afdekkers is Concreet Beton gespecialiseerd in alle vormen van schoonwerk beton. Wilt u binnenkort een betonnen trap, dorpels en spekbanden of betonnen balkon en galerijplaten laten maken? Kijk dan gerust op de zojuist genoemde pagina’s.