Betonnen trap, altijd een oplossing op maat

In nagenoeg ieder gebouw is een trap een vereiste om op te nemen in de plannen. Maar wat voor soort trap kiest u? Bent u op zoek naar een trap met een strak en karaktervol design die ontzettend onderhoudsvriendelijk is? Een betonnen trap is een populaire schoonwerk beton oplossing die zowel in een modern huis als een kantoorgebouw en een appartementencomplex bijzonder goed tot zijn recht komt. Het voordeel van een beton trap is dat je deze met elk type materiaal kunt afwerken en daarmee helemaal naar eigen stijl kunt bewerken. Concreet Beton is gespecialiseerd in het maken van prefab beton trappen en ontwerpt altijd betonnen trappen op maat.

Direct contact opnemen

Voor iedere situatie een unieke beton oplossing

Concreet Beton zet haar jarenlange ervaring en expertise in om unieke beton trappen te maken. Passend binnen het ontwerp van de woning, het kantoor of het gebouw. Weet u al concreet wat u voor ogen heeft? Concreet Beton produceert alle soorten trappen van beton. Trappen met boom, trappen met antislip-profiel of zelfs met zwevende traptreden. We adviseren u graag over een betonnen trap. Over de mogelijkheden binnen het ontwerp, het design en de manier van afwerking én het plaatsen van de trap.

Direct contact opnemen

Wat kost een betonnen trap?

Er is geen standaard prijs voor een betonnen trap. Ieder ontwerp is namelijk anders en wij werken daarom altijd op basis van maatwerk. Er zijn diverse factoren die invloed hebben op de prijs van een beton trap. Denk hierbij aan de afwerkingsgraad, de complexiteit van het ontwerp en de bereikbaarheid. De verschillen tussen een betonnen draaitrap, betonnen hoektrap en een rechte steektrap van beton hebben uiteraard invloed op de prijs. Daarnaast zit er uiteraard verschil in de wijze van afwerking van de betonnen trap. Bent u benieuwd naar een prijs en aanpak? We geven u graag advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom een prefab betontrap?

Wat zijn de voordelen van een betonnen trap? Een prefab betontrap biedt diverse voordelen. Een trap van beton is compleet op maat te maken en vanwege zijn flexibiliteit in iedere complexe vorm te maken. Beton is sterk, veilig en duurzaam. De betonnen traptreden maken minder lawaai dan bijvoorbeeld houten traptreden. Een beton trap zet niet snel uit en zal daarom ook zijn vorm behouden. De onderhoudskosten aan een betonnen trap zijn, afhankelijk van het afwerkingsmateriaal, minimaal. Een trap van beton wordt in een vroeg stadium, tijdens de ruwbouwwerken, al geplaatst op de bouwplaats, in tegenstelling tot houten en stalen trappen. Dit betekent dat de vloeren en muren optimaal afgestemd kunnen worden op de trap.

Hoe maak je een betonnen trap?

Het maken van een trap in beton is bij Concreet Beton altijd maatwerk. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan. Laat dit altijd door een professional uitvoeren. Het beton wordt namelijk in een houten mal gestort. We stemmen het ontwerp van de mal af op de wensen en eisen die er gelden voor de te maken betonnen trap. Wij werken met prefab beton elementen. Dit betekent dat wij in onze werkplaats de mal op maat maken, het beton storten en het product netjes afwerken tot de beoogde beton trap. Vervolgens leveren wij de betonnen trap op het afgesproken moment op locatie en starten we met de installatie.

Hoe plaats je een prefab betonnen trap?

In onze bouwplaats maken wij eerst een houten mal op basis van het ontwerp, compleet afgestemd op uw wensen en eisen. De beton trap bestaat uit prefab beton elementen en wordt eerst compleet op onze bouwplaats gemaakt. Vervolgens leveren wij de betonnen trap op de afgesproken datum en tijd naar het beoogde gebouw. Wij vervoeren en plaatsen de trap vervolgens na concrete afstemming met de opdrachtgever.

Vormen van Schoonwerk Beton

Schoonwerk beton is er in alle soorten en maten. Naast betonnen trappen ontwikkelt Concreet Beton ook betonnen afdekkers, dorpels en spekbanden of betonnen balkon en galerijplaten. Kijk gerust eens op de zojuist genoemde pagina’s voor meer informatie.