Betonnen lateien: de versteviging van uw bouwconstructie

Een betonnen lateien spelen een belangrijke rol in de versteviging van de bouwconstructie. Een latei is namelijk een betonnen element dat een balkdraagconstructie vormt om de belasting van de muur op te vangen boven een muuropening. Een latei staat ook wel bekend als een draagsteen of draagbalk. Bent u op zoek naar een betonnen latei of meerdere lateien? Concreet Beton is gespecialiseerd in het ontwikkelen van betonnen lateien. Wij werken hiermee met standaard bekistingen, maar ontwikkelen ook betonnen maatwerkoplossingen. Voor concreet advies neemt u contact met ons op.

Direct contact opnemen

Betonnen lateien: kies altijd voor de juiste oplossing

Een latei kan van verschillende materialen gemaakt zijn zoals beton, natuursteen, hout, staal en RVS. Concreet Beton werkt met lateien van beton gezien de vele voordelen die het met zich meebrengt. Zoals de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal en de lange levensduur. Wilt u snel een betrouwbare oplossing? Kies dan voor een van onze standaard betonnen lateien. We hebben namelijk diverse standaard kisten met veel voorkomende maten. Wij maken uiteraard ook een houten bekisting op maat om geheel af te stemmen op de wensen en eisen van uw bouwproject. Hoe dan ook, bij Concreet Beton kiest u altijd voor lateien van hoogwaardige kwaliteit.

Neem contact op

Waarom betonnen lateien?

Veiligheid is een belangrijk punt om rekening mee te houden tijdens het ontwikkelen van een bouwconstructie. De betonlateien vangen boven een muuropening waar een raam of deur wordt geplaatst het gewicht op van de muur. Het gewicht is hierdoor beter verdeeld en de lateien voorkomen scheurvorming. De uiteinden van de betonlatei zijn verwerkt binnen de aangrenzende wanddelen. De lateien zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam. Met betonnen prefab lateien geniet u ook van een lange levensduur van uw bouwproject.

Hoe kiest u een type latei?

Lateien zijn er in alle soorten en maten. Concreet Beton is gespecialiseerd in de ontwikkeling van betonnen lateien. Een duurzame en flexibele prefab beton oplossing van hoogwaardige kwaliteit. We kijken altijd naar het type bouwproject en constructie dat u voor ogen heeft. Daarnaast ook naar wat uw wensen en eisen zijn en naar wat er mogelijk is vanuit onze jarenlange ervaring. Hierin geven we u een concreet advies op maat over het juiste type latei voor uw project. De uiteindelijke wapening van de betonlateien wordt bepaald op basis van de mate waarin de betonlateien belast worden.

Ontwikkeling van vuilwerk beton

Concreet Beton ontwikkelt verschillende vormen van vuilwerk beton. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar prefab strokenfunderingen? Of betonnen poeren en betonnen infiltratieputten? Bekijk dan zeker deze pagina’s en informeer naar de mogelijkheden.