Over

Vuilwerk beton: functioneel, veilig en duurzaam

Bij vuilwerk beton van Concreet Beton gaan functionaliteit, snelheid en kwaliteit moeiteloos samen. Bent u op zoek naar betonnen lateien, poeren, funderingen of infiltratieputten? Dan bent u bij Concreet Beton aan het juiste adres. Op basis van uw technische wensen en eisen produceren wij voor u één van onze standaard producten of leveren we vuilwerk beton oplossingen op maat. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw project te bespreken.

Wat is vuilwerk beton?

Onder vuilwerk beton vallen alle betonnen elementen die niet zichtbaar aanwezig zijn in een pand of bouwwerk. Hieronder vallen dus onder andere de funderingen, maar ook elementen die men bijvoorbeeld na plaatsing voorziet van een stuclaag. Vandaar dat we bij Concreet Beton vuilwerk beton leveren in vele verschillende soorten en maten. Kiest u voor betonnen lateien, betonnen poeren, een prefab strokenfundering of voor betonnen infiltratieputten?

Betonnen lateien

Betonnen lateien spelen een belangrijke rol in de versteviging van de constructie. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee. De wapening van de lateien wordt bepaald op basis van de mate waarin de betonnen lateien belast worden. Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, werken wij bij de veel voorkomende lateien maten met standaard kisten. Voor de afwijkende of uitzonderlijke afmetingen maken wij een houten bekisting op maat.

Betonnen poeren

Poeren vormen letterlijk en figuurlijk de basis van uw bouwwerk als ondersteuning in de constructie. Bij Concreet Beton vervaardigen we betonnen poeren met behulp van standaard bekistingen of met behulp van bekistingen op maat. Op deze manier kunnen we u in elke situatie optimaal van dienst zijn. We adviseren u graag over deze vuilwerk beton oplossing.

Betonnen funderingen

Funderingen leveren we bij Concreet Beton in vele verschillende soorten en maten. Gaat u een bouwwerk plaatsen in de tuin en bent u op zoek naar een prefab strokenfundering? Of is er een constructieve balkfundering voor de woningbouw nodig? Of zoekt u geïsoleerde fundering-platen met vorstrand voor onder bergingen en schuurtjes? Deze prefab beton oplossingen levert Concreet Beton. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Betonnen infiltratieputten

Een bekend hedendaags probleem in Nederland is het feit dat bij stortbuien het riool overbelast raakt. Hierdoor komen de straten blank te staan. Bij Concreet Beton bieden we, naast bovenstaande vuilwerk beton producten, ook een door onszelf ontwikkeld, nieuw product aan: een betonnen infiltratieput. Deze infiltratieput is een put die u bij een woonhuis ingraaft. Al de hemelwatervoorzieningen sluit u hierop aan, zodat het overtollige regenwater in deze put terecht komt. Zo heeft het water de tijd om rustig te infiltreren in de grond en zich te vermengen met het grondwater. Op die manier raakt het riool niet overbelast bij hevige regenbuien.