Betonnen balkon en galerijplaten

Een betonnen balkon voor uw huis, kantoor of gebouw? Wij zorgen ervoor dat het balkon van beton perfect aansluit binnen het project dat u voor ogen heeft. Betonnen balkons zijn stevig, robuust en betrouwbaar. Daarnaast is het belangrijk dat ze de juiste sfeer uitstralen en binnen het design van het betreffende gebouw past. Bent u op zoek naar een vrij hangend balkon of juist naar een betonnen balkon dat ondersteund wordt? Er zijn talloze opties in het type balkon dat u kunt afnemen. Bent u op zoek naar concreet advies over betonnen balkons en galerijplaten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen

Bent u op zoek naar een betonnen balkon?

Concreet Beton maakt geprefabriceerde betonnen balkon elementen. Door onze jarenlange ervaring en expertise in prefab beton elementen beheersen wij het maken van betonnen balkons en galerijplaten tot in perfectie. Het is mogelijk om een balkon en galerijplaten van beton met of zonder antislip-profiel te laten maken. De antislip-structuur op een balkon zorgt ervoor dat men niet snel uitglijd. We houden uiteraard ook rekening met een afschot voor de afvoer van het regenwater, openstaande randen voor de waterkering en overige instortvoorzieningen voor bijvoorbeeld isokorven en hekwerken.

Direct contact opnemen

Wat kost een betonnen balkon?

De prijs van een betonnen balkon en van betonnen galerijplaten is op voorhand niet te zeggen. Er is namelijk geen standaard prijs, aangezien wij maatwerk oplossingen maken. Er zijn tal van verschillende types en afmetingen voor een balkon van beton. Wilt u een concrete inschatting van de verwachte kosten? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken naar de gewenste prefab beton oplossing die u voor ogen heeft en geven u concreet advies.

Waarom een prefab betonnen balkon?

Een groot voordeel van een prefab betonnen balkon is dat het eindeloze mogelijkheden biedt in de vormgeving, structuur, textuur, reliëf en kleur. Kortom, u kunt er alle kanten mee op in uw ontwerp. Beton is het meest veelzijdige product dat er bestaat. Geprefabriceerde beton elementen geven u het voordeel dat het balkon direct geplaatst wordt zodra het geleverd wordt. Het is onderhoudsvriendelijk en biedt dankzij de antislip mogelijkheden ook vooral veiligheid. Stel uw vragen rondom betonnen balkons direct aan ons.

Hoe plaats je een betonnen balkon?

Concreet Beton werkt al jarenlang volgens een bewezen concept dat ook wel bekend staat als de prefab-methode. We maken alle beton elementen in onze werkplaats. Het beton wordt in op maat gemaakte houten mallen gestort, waarna deze geprefabriceerde elementen in onze werkplaats worden afgewerkt. Zodra de prefab elementen voor het balkon van beton gereed zijn leveren we deze op afspraak. Vervolgens implementeren we het betonnen balkon op het gewenste tijdstip.

Andere vormen van schoonwerk beton

Concreet Beton is gespecialiseerd in alle vormen van schoonwerk beton. Bent u op zoek naar betonnen afdekkers, dorpels en spekbanden of betonnen trappen? Kijk dan gerust op de zojuist genoemde pagina’s.