Stel je hebt een grote fabriekshal in het mooie Nederland. Een land waar we niet onbekend zijn met een regelmatige regenval en er duidelijk behoefte is aan een goed systeem om regenwater op te vangen en goed af te voeren. Een ideale oplossing voor dit probleem vormt een infiltratieput van beton. Betonnen infiltratieputten vangen het overtollige regenwater op en voert dit vervolgens op een goede manier terug de bodem in. Onlangs leverde Concreet Beton twee betonnen infiltratieputten bij een grote fabriekshal in Nederland.

Dankzij betonnen infiltratieputten is wateroverlast onmogelijk.

Het voorkomen van wateroverlast dankzij infiltratieputten

De twee betonnen infiltratie putten zijn in een grote grindkoffer geplaatst en fungeren als middelpunt. Dit betekent dat de twee putten al het regenwater van deze grote fabriekshal opvangen. Al het regenwater wordt opgevangen in de betonnen infiltratieputten en vervolgens vanuit de put loopt het de grindkoffer in. De grindkoffer zorgt er voor dat het water uiteindelijk weer de bodem in infiltreert. We hebben op deze manier een grote wateropslag gecreëerd die wateroverlast onmogelijk maakt. Het is zelfs zo dat er geen verstoppingen kunnen ontstaan in de infiltratieputten. Er is namelijk in één van de putten een mangat gemaakt waardoor de put schoongehouden kan worden.

Is een betonnen infiltratieput voor jou interessant?

Betonnen infiltratieputten zijn een goede oplossing tegen wateroverlast. Wil je meer weten over deze betonnen putten? Lees dan hier verder voor meer informatie. Wil je graag weten of een betonnen infiltratieput voor jou interessant is? Neem dan gerust een contact met ons op. Concreet Beton heeft een jarenlange ervaring in het maken betonnen putten op maat. We gaan graag met je in gesprek om een infiltratie put te maken die precies is afgestemd op jouw wensen en eisen. Zo ben jij ook verzekerd van een effectieve oplossing tegen de potentiële wateroverlast waar ieder gebouw mee te maken krijgt.

Betonnen infiltratieputten Concreet Beton